fbpx

De organisatie van het Trumpet Festival Venlo is erin geslaagd om de legendarische bugelist en trompettist Ack van Rooyen naar Venlo uit te nodigen voor het geven van een Masterclass en een concert samen met de Bigband van het Conservatorium Maastricht. 

De bekende trompettisten, Angelo Verploegen, Carlo Nardozza en Frank Steeghs geven die dag workshops in het Kunstencentrum Venlo. In de workshops behandelen de coaches hun ideeën over improvisatie, speelmanieren en articulatie. Ook is er veel aandacht voor akkoordenschema’s en kenmerkende toonreeksen. Het speelmateriaal hangt af van het aantal deelnemers per groep. Als afsluiting van de workshops presenteren de groepen zich met een klein optreden in de foyer van het Kunstencentrum Venlo. Kosten voor deelname zijn €10.

Het Trumpet Festival Venlo wordt afgesloten met een spetterend optreden van Ack van Rooyen en de Big Band van het Conservatorium Maastricht om 20:30 bij Poppodium Grenswerk. Kaarten voor dit legendarische concert zijn € 17,50 (voorverkoop). Aan de deur kosten de kaarten € 20,00 per stuk.

KUNSTENCENTRUM VENLO

GOLTZIUSSTRAAT 21

5911 AS VENLO

POPPODIUM GRENSWERK

PEPERSTRAAT 10

5911 HA VENLO

10:00 Welkom en introductie

10:30 Workshop voor beginners met 
          Frank Steeghs
          Workshop voor gevorderden met
          Carlo Nardozza
          Workshop vergevorderden met
          Angelo Verploegen

12:30 Lunchpauze

13:30 Vervolg workshops

14:30 Presentatie workshops in de foyer

15:30 MASTERCLASS ACK VAN ROOYEN

17:00 PAUZE

18:00 Zaalrepetitie bij Grenswerk

20:00 Zaal open

20:30 Concert Ack van Rooyen met de
          Big Band van het Conservatorium                   Maastricht o.l.v. Carlo Nardozza

Speciale gast: Angelo Verploegen

Shopping Basket